Jogg - Träningsdagbok & community

Om Jogg

Jogg är löparsidan av SVETTIG. Tillsammans med Cykel, Tri, Skid och Svettig samlas Sveriges aktiva i en stor träningsfamilj.

Idag är Jogg störst i Sverige på löpning men började med att Niklas och Krister, som småbarnsföräldrar började löpträna ihop. En idé om en träningsdagbok för att hålla koll på varandras träning och peppa varandra föddes.

Första versionen av Jogg publicerades i mars 2006. Sen dess har allt byggt på snabbt. Träningsdagbok, forum, kartor, tävlingar har utvecklats parallellt med träningsappar och sociala flöden. Sidans grundidé om att göra löpningen social har samlat fler och fler aktiva. Under 2012 besökte 1.5 miljoner svenskar sajten.

SVETTIG-appen är verktyget som knyter samman, mäter och registrerar träningen just som det passar dig.

Marknadsföring

Jogg är en social mötesplats och våra användare känner stor tillhörighet. De återkommer ofta och stannar länge på sidan. Relevanta kampanjer generar mycket stort intresse.

Snittålder är 36 år och könsfördelningen ligger på 49% kvinnor och 51% män. Den geografiska spridningen över hela landet är god med viss övervikt i storstadsområdena.

Kampanjer kan styras utefter bostadsort, kön, ålder eller andra önskemål. Breda kampanjer på alla SVETTIGs sajter kan självklart genomföras med olika grenspecifika banners.

Vill du ha mer information om våra annonslösningar kontakta krister@svettig.se

Statistik

Aktuell statistik registreras av Google analytics och presenteras av oberoende verktyget SIS-index.

 annons