Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 1989 visningar

Några frågor om Hoka

2001 • Bromma
#1
4 oktober 2018 - 21:21
Gilla 
Hej. Jag är i behov av ett par nya distansskor och har spanat in Hoka senaste tiden. Clifton verkade mest aktuell men sen såg jag Napali som var både lättare och billigare så det är den jag är mest intresserad av nu. Jag har tyvärr stora fötter, storlek 46 i mina nuvarande skor som sitter fint men med Hoka Clifton har jag testat 46 2/3 som även dem satt lite för tajt. Har samtidigt hört att just Napali är lite längre och därför behöver man inte gå upp lika mycket i storlek som med andra modeller. Vilken storlek skulle kunna vara möjlig då?
Min andra fråga är om det ens är möjligt att beställa skor från Hokas hemsida till Sverige, de skriver att de sänder från fabriken i Nederländerna till flera länder men Sverige finns ej med där. Har någon köpt skor från just hemsidan eller är det återförsäljare man får spana in?
Min sista fråga är om de är sköna att springa i på framfoten/mellanfoten . Jag har det löpsteget men har hört några påstå att flera Hokas är gjorda för att landa på hälen och "rulla fram" till tån.
Hoppas nån har lite mer erfarenhet än mig som kan hjälpa en nybörjare! :)
1964 • Motala
#2
5 oktober 2018 - 12:15
Gilla 
Köpte från Sportamore i Onsdags Napali för 1075:- och ska få dem idag.
Synd att du inte såg det. Kostar visst 1495:- nu såg jag men där finns de i alla fall.
jon s
1976 • stockholm
#3
5 oktober 2018 - 15:31
Gilla 
Upplever Napali som marginellt större i storlek än snittet. Jag prövade Clifton men skickade tillbaka dem, främst för att jag blev mer lockad av Napali. Clifton var också klart mer rullande. Testade senare ett par Skechers Ride 7 och blev sugen på dessa men de är allt för lika i stil för att i dagläget motivera inköp.
1984 • Stockholm
#4
18 oktober 2018 - 12:32
Gilla 
Hoka säljer ursprungliga Clifton 1 under begränsad tid. Dock endast i USA verksr det som. Men kanske dyker upp hos vissa återförsäljare i Sverige också precis som Napali. https://www.hokaoneone.com/clifton-1/clifton-1/1101943.html
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.