Löpning Övrigt 3 inlägg 1061 visningar

Äventyrslöpning i Klerebo (Bankeryd)

Tomas Ankarcrona
1977 • Bankeryd
#1
25 maj 2015 - 11:33
Gilla 
Tänkte dra ihop ett glatt gäng för att springa tillsammans i grupp och avsluta med korvgrillning nu på lördag.

Vi träffas kl 10.30 vid https://goo.gl/maps/oR2NI

Distansen är ca 8km och anpassad för att även du som är nybörjare skall kunna följa med! Det blir en trevlig rutt som bjuder på ett par överraskningar i äventyrlig anda, vi springer mestadels på stigar eller skogsvägar, men turen bjuder även på ett kort inslag av helt obanad terräng (och en liten bit asfalt).

Ett är säkert, det är en otroligt vacker bansträckning så passa på att njuta!

Vi springer inte snabbare än att alla kan hinna med, vi anpassar alltså farten efter den som springer sist, du som är nybörjare är välkommen att prova springa i grupp.

När vi kommer tillbaka till bilarna då byter vi om till torra skor/strumpor, JA du kommer att bli blöt om fötterna/benen för jag har en liten överraskning i rockärmen ;-).

Sedan tar vi fram ryggsäckarna med den medhavda korven eller vad du nu vill grilla, tag även med egen dricka så tar jag med det som krävs för att få eld...

Vi kommer sedan jogga i lugn takt ca 2,5km ner till en grillplats vid Klerebosjön. Skulle vädret vara katastrof, då grillar vi istället hemma hos oss i Bankeryd, i så fall blir det mer info om det på plats...

Väl mött i skogen, meddela gärna här i tråden om du kommer (alltid bra som arrangör att veta om det över huvud taget kommer någon...) :-)

Det finns ingen maxgräns hur många som får komma så sprid budskapet och tag med dina vänner!

Det skulle vara väldigt kul om vi bli ett maxat härligt gäng! :-D
Fredrik Edström
1972 • Hunnebostrand
#2
25 maj 2015 - 19:31
Gilla 
Kul initiativ. Själv bor jag lite väl långt bort för att deltaga.
amanda
1989 • ............
#3
27 maj 2015 - 18:33
Gilla 
Vad synd att ingen mer skrivit! Jag tycker de låter jätte kul. Själv har jag ett ben som ska läka annas hade jag å min kompis gärna hängt på :)!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.