Löpning Tävlingar & Motionslopp 1 inlägg 2624 visningar

Följ med till Marrakech!

#1
29 augusti 2013 - 12:48
Gilla 
När det är som mörkast i Sverige åker vi till Marocko och deltar i Marrakech halvmara. Vi fick ingen plats i Marcialonga, men hittade ett härligt alternativ. Har du lust att följa med? Läs mer på www.globalrunners.hemsida24.se där du också anmäla dig till resan om du vill följa med.

Loppet kommer förstås att bli en upplevelse, men resan innehåller mycket mer än bara löpning. Marrakech i sig är en otroligt häftig stad. På torget Djema el-Fnaa utspelar sig en teater sedan tusen år med ormtjusare, berbermusiker, dansare, eldslukare, svärdslukare, sagoberättare och boxare som uppträder för massorna och där du hittar världens godaste apelsinjuice. En dag gör vi en utflykt till Atlasbergen. Dagen före loppet går ett welcome race och ett lopp för barn. Vi äter galamiddag och laddar med couscous. Efter loppet njuter vi på ett klassiskt hammam och de som vill åker sista dagen buss till Atlanten och simmar i de salta vågorna.

Det kommer att bli kul och ge minnen för livet! Vi har testat att springa i olika länder och ordnat många resor och arrangemang i Sverige och utomlands. Vi hoppas att just du vill följa med oss till Marocko!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.