Löpning Löparkompisar & kontakt 3 inlägg 2108 visningar

Löparkompis/ar i Göteborg sökes!

Henrik Karlsson
1983 • Göteborg
#1
19 juli 2010 - 15:30
Gilla 
Hej!
Jag heter Henrik och på bor på Gulheden i Göteborg och söker någon/några att träna med. Brukar köra runt 2-3 pass veckan försöker hålla runt 5 min/km. Springer helst i Änggårdsbergen men kan tänka mig andra ställen också.

Hör av er!
1971 • Hisings-Kärra (Göteborg)
#2
19 juli 2010 - 19:19
Gilla 
Hej!

Ett tips; titta under rubriken "Gemensamma långpass i Göteborg" (om du inte redan gjort det. Det finns några som bor precis vid Ängårdsbergen har de sagt vid de gemnsamma tillfällena som långpassen i Skatås varit, jag tror jag har läst det också.

Själv bor jag på andra sidan stan, numera är jag sällan i Änggårdsbergen.

Hälsningar
Johan
1962 • Torslanda
#3
19 juli 2010 - 20:36
Gilla 
Hej Henrik,

Vi är några stycken som kör ihop. Målet just nu är Lidingöloppet på 2:30. Vi bor i olika delar av stan så vi försöker sprida ut det så gott det går. Nu blir det en del i Torslanda då jag bor där och har barn varannan vecka som jag inte vill lämna för länge. Vi försöker köra varierat. Långapass varje helg runt 25 km. På veckorna blir det 3-4 pass. Lätt distans, intervaller, snabb distans, backträning. Vi är glada amatörer och ligger runt 1:40 på halvmaran. Nu ökar vi ju lite för att klara LL så det blir mycket terräng och testade Änggårdsbergen i förra veckan, och det kommer vi att köra lite då och då.
Alla är inte med alla gånger utan när det passar. Vi kör på ett schema så vi kan planera lite. En av de som är med heter Simon Ragnar och är i din ålder. Finns här på jogg.se.
Du är jättevälkommen att hänga på när du vill. Nu denna veckan så är det pass tis torsd lörd sönd. Jag är bortrest under veckan så jag vet inte planerna för de andra med kontakta Simon. Det kan mycket väl vara så att de springer 10 km i änggårdsbergen imorgon.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.