forsbackarunner

Plötsligt händer det!

För en vecka sedan var det dagen D vad gäller ”the Draw” till UTMB. Chansen att komma med som förstaårs sökande var i år under 15%. Jag och Joakim drog varsin nitlott, medan Kristian och Linda med Söderåsenanknytning kom med. Nästa år får vi dubbla lotter och chansen bör öka något. Joakim har redan anmält sig till några 100 miles detta år medan jag ännu inte kan bestämma mig. Jag söker nya utmaningar och Spartathlon, 246km mellan Aten och Sparta, vore verkligen en stor sådan. Det är galet långt och även om jag oftast tror på mig själv så tvekar jag. Tack vare min tid på TEC 100 miles är jag kvalificerad att söka. Loppet brukar bli överbokat men chansen att komma med sägs vara ganska stor. Spartathlon är tufft med hårda reptider och om jag är mogen och tror på mig själv så kommer jag att söka före den 25/2. På själva loppet har man 36h på sig och 100km ska klaras av på 12h25m. Här är hela inlägget!

1 kommentarer till inlägget

2009 • Klippan
#1
16 januari 2020 - 21:16
Hej Jörgen!
i Svenska Dagbladets artikelserie om ultramarathon går det att läsa följande om Mary Larsson's Sparthalonmeriter;

"Om Rune är kändis inom ultrasporten i Sverige så är det få som vet att Mary fullföljt Spartathlon tolv gånger och stått på prispallen tio.
– Hon skryter inte, säger Rune."

"Meriter: Personbästa maraton 2.51.05. Har vunnit det 246 kilometer långa Spartathlon fyra gånger, 1984, 1985, 1989 och 1998, och stått på pallen ytterligare sex år."

Ha det fint i löparspåret

Mvh
Andre' Sinclair

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.