forsbackarunner

BUS - löpning, camping och ultrafest!

Helgen har varit riktigt lyckad med både löpning och camping! Förberedelserna inför Backyard Ultra Sydkusten 2019 var bra förutom detta med tån. Den var inte bruten utan endast stukad och jag kunde springa utan några känningar. Tyvärr kunde inte Emma följa med till Trelleborg då vår hund lades in på djursjukhus i fredags. Hunden blev bättre och fick sedan komma hem under lördagen.

Bestämde sent fredag em att jag skulle ge mig av söderut, slå upp tältet och få en god natts sömn före loppet. Packade bilen full med utrustning och kom till Trelleborg halv nio. Det var en fin kväll med solnedgång och nästan helt vindstilla. Blev förvånad över det stora antalet tomma tält som redan var uppsatta. Träffade Aramis och även Marcus och Petra. Det var en kylig kväll så jag hade både sovsäck och sovtäcke samt vantar på mig för att hålla värmen. Här finns resten av detta inlägg!

3 kommentarer till inlägget

Hans Broomé
1964 • Helsingborg
#1
9 juli 2019 - 10:14
Skönt att det gick bra med hunden! Vi blev av med vårt hjärta för en månad sedan så jag vet hur hemskt det är. Ett stort tack för lunchen och allt gott snack. Detta var min första riktiga ultra och jag är jättenöjd med att klarat dubbel mara-distans. Sprang lite för fort i början (i utförslöporna) och fick sota för det med ömma knän i halva loppet. Dessutom fick jag frossa/feberkänningar efter 13e varvet.
Det blir säkert fler Backyard Ultra i framtiden!
1968 • Perstorp
#2
10 juli 2019 - 09:36
Kul att höra och även att få bjuda på Heidis pizza. Roligt att få dubbla sitt distans PB. Blir svårare nästa gång. Jag tror jag tar en lugn runda idag.
1982 • hyd
#3
21 september 2020 - 11:33
Totally in favor of this site https://www.evergreenadventure.com.my all for the good reasons. I am so happy with the things that are turning out to be here. I believe that I made the right decision by coming here just at right time.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.