Jogg.se + Varvet = väldigt väldigt sant

Om sajtenJa, det är sant! Här sitter vi spralligt glada. Likt en ultralöpare inför en lååång härlig raksträcka och en halvmaralöpare efter ännu en perfekt inklockat tempo på den 17:e kilometern. För efter 11år tillsammans med er alla på Jogg.se tar vi och sajten ett nytt stort löparkliv. Ihop med världens största halvmaraton. Göteborgsvarvet.

Efter många och givande samtal har vi bestämt att ösa på tillsammans. För att lyfta och utveckla löparlandet vi lever i. Hitta nya smarta funktioner, sätta ny standard för möten, träning, gemenskap, hälsa på arbetsplatsen och mycket mycket mer. Helt enkelt slå samman det bästa av två världar. Vår digitala gemenskap och föreningslivets och tävlingarnas engagemang.

Från vår sida känner vi stor trygghet och inspiration över att kunna jobba långsiktigt. En halvtid på båda ställena ger oss lite mer muskler i och med att Sveriges största träningssajt och Löpartävlingar går samman. Låter världarna mötas.
Från Varvets sida säger Bo Edsberger såhär

Göteborgsvarvet och jogg.se har haft en nära relation med löpare på olika sätt under många år. Tillsammans kan vi nu bli ännu bättre på att uppfylla löparnas behov, genom vår erfarenhet och Niklas och Kristers spetskompetens.

Vi firar detta med att i morgon torsdag, bjuda alla som anmäler sig i morgon torsdag till Varvet på ett träningsprogram med Musse och Hanna.


7 kommentarer till artikeln

1967 • Lund
#1
8 februari 2017 - 19:09
Grattis! Bra jobbat!
Sara Wahlberg
1983 • Larv
#2
8 februari 2017 - 20:38
Kul! Grattis!
Gäller erbjudandet om träningsprogram även mig som redan är anmäld? ??
1968 • Floda
#3
8 februari 2017 - 23:09
Det var ju glädjande nyheter, grattis till bägge parter :)
Kämpa på som det var nån som sa...
Anna
1981 • LERUM
#4
9 februari 2017 - 07:49
Woow, coolt! Grattis till både varvet och jogg!
1976 • Göteborg
#5
9 februari 2017 - 15:31
ok grattis men vad innebär det mer än ett erbjudande?

Byter Varvet namn till "joggen" vad händer med jogg.se blir det göteborgsjogg.se
Johan Angmyr
1965 • Uddevalla
#6
9 februari 2017 - 22:06
Grattis Krister! Gott jobbat och lycka till :-)
1976 • Alingsås
#7
9 februari 2017 - 22:38
Tack löparvänner!

Ja alltså, vi vill ju inte (å har aldrig), lova saker innan vi levererat. Men. Självklart kommer Jogg leva vidare som nu och Varvet som Varvet.

Planen är att, tillsammans, hitta lösningar för alla oss som gillar löpning. Smartare och roligare plattformar, bygga mer gemenskap och bättre events.

Att hjälpas åt helt enkelt :)
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.
0